Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd 86-510-82695331 gq@gqbearing.com

γραμμική ένσφαιροι

ο γραμμικός ένσφαιρος τριβέας που αντέχει χρησιμοποιεί στα γραμμικά συστήματα κινήσεων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας γραμμική ένσφαιροι Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - γραμμική ένσφαιροι

γραμμική ένσφαιροι

 • Σειρά φωτογραφικών διαφανειών φλαντζών

  Σειρά φωτογραφικών διαφανειών φλαντζών

  Η φωτογραφική διαφάνεια φλαντζών GQZ χρησιμοποιείται ευρέως στα γραμμικά συστήματα κινήσεων. Προσφέρουμε μετά από τη σειρά φωτογραφικών διαφανειών φλαντζών: SDMF, SDMK, SDMH, SDEF, SDEK, LMF, LMSF, LMK, LMSK, LMH, LMSH, LMF-Λ, LMSF-Λ, LMK-Λ, LMSK-Λ, LMBF, LMBSF, LMBK, LMBSK

  Δωρεάν προσφορά
 • Σειρά μονάδων φωτογραφικών διαφανειών

  Σειρά μονάδων φωτογραφικών διαφανειών

  Η μονάδα φωτογραφικών διαφανειών μπορεί να τοποθετηθεί στην κατοικία ή στο πιάτο, ανάλογα με την εφαρμογή. Μπορεί επίσης να αμπαρωθεί από το κατώτατο σημείο ή από την κορυφή. Η διοχέτευση με σωλήνες μπορεί να εγκατασταθεί στο λιμένα σε οποιεσδήποτε από τις τρεις θέσεις, σύμφωνα με το πώς η μονάδα τοποθετείται. Οι αυτόματοι διακόπτες μπορούν να εγκατασταθούν. Παρέχουμε μετά από τις μονάδες φωτογραφικών διαφανειών: SMA-ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΉΣ ΠΑΡΑΣΊΤΩΝ, SMA, SMA-Λ, SMA-S, KBA, KBA-Λ, KBA-S, ΜΜΕ, ΜΜΕ-Λ, KBE, ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ, SHF

  Δωρεάν προσφορά
 • Γραμμική σειρά του Μπους

  Γραμμική σειρά του Μπους

  Οι γραμμικοί δακτύλιοι GQZ παρέχουν την ομαλή γραμμική κίνηση χρησιμοποιώντας την κυλώντας κίνηση των ρουλεμάν. Για να υποστηρίξουν ένα ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών, τα διάφορες μεγέθη και οι διαμορφώσεις είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να βρείτε τους γραμμικούς δακτυλίους GQZ στον εξοπλισμό μεταφορών, τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων, τον εξοπλισμό κατασκευής ημιαγωγών και άλλα συστήματα που απαιτούν την ομαλή, ακριβή κίνηση.

  Δωρεάν προσφορά

Ο γραμμικός ένσφαιρος τριβέας που αντέχει χρησιμοποιεί στα γραμμικά συστήματα κινήσεων. Χρησιμοποιείται ευρέως στα γλιστρώντας μέρη των βιομηχανικών μηχανημάτων όπως οι εργαλειομηχανές ακρίβειας, υφαντικά μηχανήματα, συσκευάζοντας μηχανήματα τροφίμων, μηχανήματα εκτύπωσης και ούτω καθεξής.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.