Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd 86-510-82695331 gq@gqbearing.com

κεραμικά ρουλεμάν

Τα κεραμικά ρουλεμάν είναι ρουλεμάν φιαγμένα από κεραμικό υλικό.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας κεραμικά ρουλεμάν Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - κεραμικά ρουλεμάν

κεραμικά ρουλεμάν

 • Υβριδικό κεραμικό ρουλεμάν

  Υβριδικό κεραμικό ρουλεμάν

  Τα υβριδικά κεραμικά ρουλεμάν είναι δαχτυλίδια του ρουλεμάν φιαγμένα από χάλυβα ή ανοξείδωτο χρωμίου, και σφαίρες του ρουλεμάν φιαγμένες από κεραμικές σφαίρες. Πλεονεκτήματα των υβριδικών κεραμικών ρουλεμάν: 1. Η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, κεραμικές σφαίρες έχει έναν μικρό συντελεστή θερμικής επέκτασης. Στα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα, οι σφαίρες ρουλεμάν δεν θα επεκταθούν λόγω της θερμοκρασίας, η οποία αυξάνει πολύ τη λειτουργούσα θερμοκρασία του ολόκληρου ρουλεμάν. Η θερμοκρασία των συνηθισμένων ρουλεμάν είναι περίπου 160 βαθμοί, και η κεραμική σφαίρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Προσιτότητα 220 βαθμοί ή περισσότεροι. 2. Η ταχύτητα είναι υψηλή, η κεραμική σφαίρα έχει τις oil-free self-lubricating ιδιότητες, και ο συντελεστής τριβής της κεραμικής σφαίρας είναι μικρός, έτσι ο κεραμικός ένσφαιρος τριβέας έχει μια υψηλή ταχύτητα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, η συμπεριφορά που χρησιμοποιεί την κεραμική σφαίρα είναι περισσότερες από 1,5 φορές η ταχύτητα του γενικού ρουλεμάν. 3. Μακρά ζωή, η κεραμική σφαίρα μπορεί να προστεθεί χωρίς οποιοδήποτε λίπος, δηλαδή, ακόμα κι αν το λίπος στεγνώνει, το ρουλεμάν μπορεί ακόμα να λειτουργήσει, ώστε να αποφευχθεί το περιστατικό της πρόωρης φέρουσας ζημίας που προκαλείται από την απώλεια λίπους στα συνηθισμένα ρουλεμάν. Σύμφωνα με τη δοκιμή μας και μερικούς πελάτες έχει αναφέρει ότι η ζωή υπηρεσιών των ρουλεμάν μετά από να χρησιμοποιήσει τις κεραμικές σφαίρες είναι 2-3 φορές αυτό των συνηθισμένων ρουλεμάν.

  Δωρεάν προσφορά
 • Πλήρες κεραμικό ρουλεμάν

  Πλήρες κεραμικό ρουλεμάν

  Η πλήρης κεραμική συμπεριφορά σημαίνει ότι τα κυλώντας στοιχεία και τα εσωτερικά και εξωτερικά δαχτυλίδια αποτελούνται από τα κεραμικά υλικά. Έναντι των ρουλεμάν χάλυβα, τα πλήρη κεραμικά ρουλεμάν είναι ανθεκτικότερα στη διάβρωση, την υψηλής θερμοκρασίας, αντοχή και την υψηλή ακαμψία. Αεροδιαστημική βιομηχανία, τα κεραμικά κυλώντας ρουλεμάν έχουν την εξαιρετικά καλή μεγάλη εκτέλεση. Στα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα, τα πλήρη κεραμικά ρουλεμάν μπορούν να λειτουργήσουν σοβαρά σε 800-1000°C στα διαβρωτικά μέσα, τα πλήρη κεραμικά ρουλεμάν μπορούν να παρουσιάσουν μοναδικά πλεονεκτήματά τους. Οι διάφορες ανθεκτικές στα οξέα αντλίες, οι κενές αντλίες, και οι φυγοκεντρικές αντλίες που χρησιμοποιούνται στις αντλίες χημικής βιομηχανίας και και στα turbomolecular συστήματα έχουν εφαρμόσει τα πλήρη κεραμικά ρουλεμάν.

  Δωρεάν προσφορά

Τα κεραμικά ρουλεμάν έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, της κρύας αντίστασης, της αντοχής, της αντίστασης διάβρωσης, της αντιμαγνητικής και ηλεκτρικής μόνωσης, oil-free self-lubricating, και της υψηλής ταχύτητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα εξαιρετικά σκληρά περιβάλλοντα και τις ειδικές συνθήκες εργασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην αεροπορία, το αεροδιάστημα, τη ναυσιπλοΐα, το πετρέλαιο, το χημικό, αυτοκίνητο, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τη μεταλλουργία, τη ηλεκτρική δύναμη, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τις αντλίες, το ιατρικό εξοπλισμό, τη επιστημονική έρευνα, τη εθνική ασφάλεια και τους στρατιωτικούς τομείς. Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την εφαρμογή των νέων υλικών.
Τα δαχτυλίδια και τα κυλώντας στοιχεία των κεραμικών ρουλεμάν αποτελούνται από τα όλος-κεραμικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου του zirconia (ZrO2), το νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), και το καρβίδιο του πυριτίου (SIC). Ο υπηρέτης αποτελείται από PTFE, το νάυλον 66, polyetherimide, το zirconia, το νιτρίδιο πυριτίου, το ανοξείδωτο ή το ειδικό αργίλιο αεροπορίας, με αυτόν τον τρόπο αναπτυσσόμενος τη σειρά εφαρμογής των κεραμικών ρουλεμάν.

πλεονέκτημα
Κατ' αρχάς, επειδή η κεραμική δεν φοβάται σχεδόν τη διάβρωση, τα κεραμικά κυλώντας ρουλεμάν είναι κατάλληλα για τη λειτουργία κάτω από το σκληρό σύνολο όρων των διαβρωτικών μέσων.
Δεύτερον, επειδή η πυκνότητα της κεραμικής κυλώντας σφαίρας είναι χαμηλότερη από αυτή του χάλυβα, και το βάρος είναι πολύ ελαφρύτερο, η φυγοκεντρική επίδραση του εξωτερικού δαχτυλιδιού κατά τη διάρκεια της περιστροφής μπορεί να μειωθεί από 40%, και η ζωή υπηρεσιών επεκτείνεται πολύ.
Τρίτον, η κεραμική επηρεάζεται λιγότερο από τη θερμική επέκταση και τη συστολή από το χάλυβα, έτσι όταν το φέρον χάσμα είναι σταθερό, το ρουλεμάν μπορεί να επιτραπεί για να εργαστεί σε ένα περιβάλλον όπου η διαφορά θερμοκρασίας αλλάζει πιό δραστικά.
Τέταρτο, δεδομένου ότι ο ελαστικός συντελεστής κεραμικού είναι υψηλότερος από αυτός του χάλυβα, δεν είναι εύκολο να παραμορφώσει όταν υποβάλλεται στη δύναμη, έτσι είναι ευεργετικό να αυξηθεί η ταχύτητα εργασίας και να επιτευχθεί η υψηλότερη ακρίβεια.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.